Drugi dogodki

Škratkove  urice so brezplačni družinski dogodki, otroške predstave, animacije in ustvarjalnice v Škratkovi dnevni sobi, ki se bodo v mesecu maju, juniju, avgustu in septembru odvijale vsako soboto med 11h in 13h pred Gledališčem Glej. 

Škratki so zelo radovedni, kaj se dogaja izven širnega gozda.... Tako so bodo v septembru odpravili po svetu! Spoznali bomo nova ljudstva, ki prihajajo iz drugih koncev sveta. Odkrili njihovo kulturo in običaje ter izdelali čudovite izdelke, se naučili igrati na inštrumente in prisluhnili zanimivim zvokov sveta. Pokukaj v Škratkovo dnevno sobo in videl boš, koga vse je obiskal naš potujoči škratek!

Sobota, 28.9: Prispeli smo v indijansko vas

POKUKAJ V ZANIMIV SVET INDIJANCEV - Oooo, ooo, oooooo... Ali vidite kako se kadi iz ognja? O in kaj je to, pravi indijanski šotor?!... Škratek je potoval po Ameriki in se je ustavil tudi pri glasnih Indijancih. Naučili so ga veliko modrosti, kot je postaviti Tipi, pokaditi pipo miru ter zakopati bojno sekiro... Da pa bi se tudi vi teh modrosti lahko naučili je v svoj kovček spakiral tudi Indijanskega poglavarja, ki vam bo predstavil svoje življenje...
POSTANI INDIJANEC ZA EN DAN- Dragi otroci, tudi vi se boste lahko preobrazili v prave Indijance, se poslikali  z bojnimi barvami in  izdelali čudovito indijansko perjanico. Houk.

Gledališče Glej

 

Gregorčičeva 3
1000 Ljubljana

+386 1 421 9240
info@glej.si

Rezervacije:
rezervacije@glej.si

Če želite biti obveščeni o dogajanju v Gledališču Glej,
se prijavite na Glejevo e-poštno listo.

E-pošta:

© Gledališče Glej, vse pravice pridržane. | Pogoji uporabe | Oblikovanje: EE | Izvedba: GOOJA d.o.o.