Drugi dogodki

Najprej je prišel "I Love You You Scream" in z njim videospot, ki vas je navdušil. Minulo poletje smo slišali singel "There Will Be Boys", ujet v novo video zgodbo izpod prstov Mihe Knifica. Kmalu bo zunaj tretji singel, "Delicious Solitude", in z njim plošča, ki vas bo odpeljala, tudi med "senzualne misli o telesih, ki kričijo po sprevrnjenih užitkih in pomirjujočih obližih" (Vanja Pirc, Mladina).

Zgodba se je začela pisati v New Yorku, kjer je Katja med študijem glasbe na akademiji New School obiskovala pesniške delavnice. Nastali so prvi poetično obarvani zapisi. Po vrnitvi domov je spoznala Zedsa, ki jo je povabil k sodelovanju na kompilaciji Sladica. V studiu je srečala Piera in z njim oblekla v glasbo prvo besedilo iz delavnic, "Twisted Delight". Sledili so navdihujoči sessioni, kar nekaj izletov na klubske odre doma in na tujem, v zgodbo je zašel še jazzovski trobentač Igor Matković in celoti pridal svoj pečat.

To pomlad je album tu. Zveni kot mešanica poetično obarvanih besedil, ki jih odlikujejo neobičajne, igrive, subtilne besedne zveze, in glasbenih kulis, ki zajemajo hipnotičen soul, jazz, r'n'b, reggae, dubstep in druge derivate urbane glasbe. Album je v celoti sproduciral Pier (RootsInSession Sound, BadMood Recordings).

Vabljeni k poslušanju, promocijska predstavitev albuma bo v sredo, 27.marca, v Gledališču Glej.

Z vami bodo:

Katja Šulc - vokal
Igor Matković - trobenta
DJ Operator - Pier (RootsInSession Sound, BadMood Recordings)

VJ - TinyarVisuals

Foto galerija

Gledališče Glej

 

Gregorčičeva 3
1000 Ljubljana

+386 1 421 9240
info@glej.si

Rezervacije:
rezervacije@glej.si

Če želite biti obveščeni o dogajanju v Gledališču Glej,
se prijavite na Glejevo e-poštno listo.

E-pošta:

© Gledališče Glej, vse pravice pridržane. | Pogoji uporabe | Oblikovanje: EE | Izvedba: GOOJA d.o.o.