Drugi dogodki

Ob skorajšnjem pričetku izobraževalnega programa "Poslušaj" se nam bo s svojim delom predstavil eden od mentorjev delavnic, Brane Zorman aka MC Brane, in sicer z delom "Skrita snov - Hidden Materia (Pre.phase.1)".

Zvočna skladba je simbolno zastavljena kot formiranje in potovanje elementarne žive, surove energije zemeljske magme skozi številne procese transformacije in sinteze, vse do osvobajajoče osvoboditve in sprostitve, umiritve trdne materije na zemlji in razširjanje plinske disperzije v zraku. Zajete slike in video posnetki se v realnem času spreminjajo v zvok. To kar programska opema vidi - mi slišimo. Za realizacijo je potrebna kompleksna sinhronizirana koda.
Skladba Hidden Materia (Pre.phase.1) je prvi del trilogije, ki bo v letu 2012 realizirana na različnih lokacijah za zemlji.

Brane Zorman
je v Ljubljani živeč umetnik, skladatelj in zvočni manipulator, intermedijski in zvočni manipulator ter producent. Ustvaril je glasbo za več kot 50 gledaliških, plesnih, multimedijskih in novomedijskih zvočnih enot, prav tako je izdal več gledaliških glasbenih zgoščenk ter nekaj EP.

Foto galerija

Gledališče Glej

 

Gregorčičeva 3
1000 Ljubljana

+386 1 421 9240
info@glej.si

Rezervacije:
rezervacije@glej.si

Če želite biti obveščeni o dogajanju v Gledališču Glej,
se prijavite na Glejevo e-poštno listo.

E-pošta:

© Gledališče Glej, vse pravice pridržane. | Pogoji uporabe | Oblikovanje: EE | Izvedba: GOOJA d.o.o.