Drugi dogodki

Vsak dan v času gostovanja pripravljamo tudi neformalna druženja s katalonskimi in balearskemi gosti, na katera še posebej vljudno vabimo novinarje. Ob prigrizkih in pijači bodo ustvarjalci in organizatorji projekta novinarjem na voljo za pogovore in intervjuje.


Pogovor o praksi, ustvarjalnih metodah, produkciji in ustvarjalnosti na področju scenskih umetnosti v Sloveniji in Španiji s Pablom Gisbertom in Tanyo Beyeler iz skupine El Conde de Torrefiel (Barcelona), s koordinatorko programa Stare elektrarne in soprogramerko festivala Mladi levi, Mojco Jug, ter umetniškim vodjo Gledališča Glej in režiserjem, Markom Bulcem.


Pablo Gisbert Donat
je študiral filozofijo, diplomiral pa je iz dramaturgije na Institut del Teatre of Barcelona. Od leta 2005 svoja dela predstavlja pod imenom El Conde de Torrefiel. Prav tako je dramaturg pri plesnem društvu La Veronal. Za svoja besedila je prejel vrsto nagrad. Piše tudi gledališko glasbo. Tanya Beyeler je diplomirala iz dramske igre. Ustvarja na področju novih raziskovanja novih pristopov pri plesu, gibu in igri. Kolektivu El Conde de Torrefiel se je pridružila leta 2009. Od leta 2005 kot igralka sodeluje s koreografom Marcosom Morauom pri plesnem društvu La Veronal.

Gledališče Glej

 

Gregorčičeva 3
1000 Ljubljana

+386 1 421 9240
info@glej.si

Rezervacije:
rezervacije@glej.si

Če želite biti obveščeni o dogajanju v Gledališču Glej,
se prijavite na Glejevo e-poštno listo.

E-pošta:

© Gledališče Glej, vse pravice pridržane. | Pogoji uporabe | Oblikovanje: EE | Izvedba: GOOJA d.o.o.